TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-03-28 12:04
Šeštadienio horoskopas (2022-09-17)

Šeštadienio horoskopas (2022-09-17)


Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojančią naujieną. Susilaikykite nuo neapgalvotų poelgių, avantiūrų. Saugokitės sukčių.




Būsite linkę nesavanaudiškai elgtis. Tikėtinos išlaidos, susijusios su ypatingomis progomis arba vaikų poreikiais. Galite nusivilti suvokta veidmainyste ar apgaule, ypač jei su tuo susiję draugai, gerbėjai.




Šiandien galimas slaptas, ne itin doras troškimas. Verčiau įveikite pavojingą pagundą ir pasistenkite atsisakyti to, kas nėra objektyviai realu. Jokiu būdu nepraraskite blaivaus proto ir saiko.




Šiandien kai kas atrodys ne taip, kaip yra iš tikrųjų. Regis, prasčiau skirsite realybę nuo to, kas tėra įsivaizduojama. Melagienos, konspiracijos teorijos labiau lips prie jūsų šį kartą. Susilaikykite nuo abejotinos informacijos skleidimo.




Iš kitų šiandien reikalausite dėmesio arba jūs patys jausitės būtinai reikalingi bendraminčių kolektyve, draugų kompanijoje. Regis, neišvengsite didelių išlaidų.




Galimi pasikeitimai priklausantys nuo aplinkybių arba nuo kitų žmonių apsisprendimo. Nesielkite lengvabūdiškai, nes šiandien lengva apsigauti, neįžvelgti klastos, broko ar pan.




Ši diena nepraeis veltui, jeigu savo laiką eikvosite ne praktinei veiklai, o savianalizei, filosofiniams ir dvasiniams apmąstymams, refleksijai, meninei kūrybai ar pan.




Jūsų komplimentų, flirto šiandien gali nesuprasti tie, kuriems tai skirta. Arba jūs patys ne taip suprasite rodomą dėmesį. Galite įžvelgti seksualinio pobūdžio pasiūlymus ten, kur reiškiamos visiškai kitokios emocijos. 




Gali kilti įtampa santykiuose. Regis, stengsitės kontroliuoti situaciją ir kitus žmones, tačiau kažkas tam trukdys, priešinsis, visaip manipuliuos. Saugokitės sukčių.




Daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Jums gali puikiai pavykti planas įsigyti namų ūkiui reikalingos technikos ar priemonių, apsitvarkyti. Tačiau su studijų užduotimis dorositės ne taip sklandžiai, nesiseks rasti išsamios informacijos.




Šiandien galite tikėtis gerų potyrių per meną, parodas, pramogas, o nuostolių – per azartinius žaidimus, reikalus su įtartinais veikėjais. Atkreipkite dėmesį į naujus vaikų poreikius




Savo netikėtais poelgiais galite nuvilti namiškius. Jums gali tekti pakovoti su noru svaigintis ar pasirinkti nesveikus atsipalaidavimo būdus. Pravartu užsiimti buitine ruoša, rankdarbiais, menine kūryba.

Geros dienos!



admin · 2022-09-17 08:00 · 285 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt