INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį pieno
pagal skonį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberti druską, įmušti kiaušinį ir išplakti šakute. Suberti miltus ir išmaišyti.
2.
Iš paruoštos tešlos gnybti nedidelius gabaliukus.
3.
Į puodą pilti pieną, įberti druskos, sudėti tešlos gabaliukus ir virti 1 - 2 minutes.
4.
Supilstyti į lėkštes, pagardinti sviestu ir tiekti.
Patarimai:
•
Jei norite, kleckus galite virti vandenyje, o tuomet užpilti pienu.
•
Jei mėgstate saldžiau, galite į sriubą įberti cukraus.