TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Itališki vamzdeliai su mėsa
Itališki vamzdeliai su mėsa



INGREDIENTAI:
45 minutės /4 asmenims /paprasta
150 g geltono sūrio, tarkuoto
15 vamzdelinių makaronų (Canelloni)
500 g mėsos faršo
1 pakelio „Knorr FIX makaronai Arrabiata“
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. pomidorų pastos
Žiupsnelio raudonėlio, džiovinto
1 svogūno
2 skiltelių česnako
 

PARUOŠIMO BŪDAS:

 1. Česnaką sukapokite, svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Pagal skonį pridėkite druskos, pipirų ir šiek tiek džiovintų raudonėlių.  2. Vamzdelius prikimškite paruošta mėsa. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą. 3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Vamzdelius apipilkite pagamintu  padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą  folija.  4. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų. Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.  




admin · 2022-09-09 09:00 · 290 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt