INGREDIENTAI: 1 litras jogurto
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės džiovintų uogų
60 mililitrų vandens
50 gramų cukraus
30 gramų želatinos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gaminame biskvitą: išplakame kiaušinius su cukrumi, beriame miltus ir kepimo miltelius.
2.
Viską gerai išmaišius kepame biskvitą 180 C temperatūroje 20 - 25 minutes.
3.
Želatiną ištirpiname vandenyje, galime truputį pašildyti.
4.
Želatiną pilame į kambario temperatūros jogurtą.
5.
Į jogurto mišinį beriame dribsnių ir pilame mišinį ant biskvito.
6.
Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
7.
Sustingusį tortuką papuošiame likusiais dribsniais su uoguomis.