INGREDIENTAI: 500 gramų grybų
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio kubelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus išvalyti ir apvirti apie 25 minutes. Atvėsinti ir susmulkinti.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti supjaustytas bulves ir morkas.
3.
Susmulkinti svogūną ir pakepti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus ir sviesto ant mažos ugnies apie 5 minutes. Sudėti į keptuvę smulkintus grybus ir pakepti dar 5 minutes.
4.
Viską sudėti į puodą su morkomis ir bulvėmis, įdėti kubelį sultinio, lauro lapų, pipirų, druskos, petražolių ir pavirti dar apie 10 minučių, Galima pagardinti grietine, bet skanu ir be jos.