INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 vienetai pomidorų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
3 skiltelės česnako
pagal poreikį čili pipirų drožlių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį krapų (smulkintų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Skustuku paskutame juostelėmis-kuo ilgesniais makaronais jauną cukiniją, morkas. Smulkiai supjaustome svogūnus. Atskirai supjaustome pomidorus.
2.
Apkepiname ant aliejaus smulkintus svogūnus, po to sudedame morkas. Kai daržovės suminkštės, apkeps, dėti cukinijas, smulkintus pomidorus, berti druską, pipirus.
3.
Kai cukinijų, pomidorų skystis kepant, išgaruos, sumažės, sudėti pomidorų padažą, majonezą, čili pipirų drožles, smulkintus krapus. Svarbu neperkepti daržoves, kad išliktų makaronai, o ne tirštas padažas.