INGREDIENTAI: 250 mililitrų kokosų pieno (riebaus)
4 šaukštai kakavos
4 šaukštai klevų sirupo
1 šaukštas vanilės ekstrakto
1 šaukštelis agar agaro
Pabarstymui:
pagal poreikį kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kokosų pieną supilame į prikaistuvį ir šakute paplakame, kad šiek tiek suputotų. Suberiame kakavą, vanilę ir agar agar miltelius, supilame klevų sirupą. Gerai išmaišome. Pakaitiname iki virimo. Svarbu kaitinti, nes taip agar agar milteliai yra suaktyvinami, kad desertas sutirštėtų.
2.
Supilame į indelius, kur patieksite desertą. Pabarstome kokoso drožlėmis ir dedame į šaldytuvą bent 2 val. stingti.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!