INGREDIENTAI: 500 gramų liesos varškės
250 gramų grietinės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš anksto pasiruoškite želė (paruoškite ją pagal instrukciją, tik vandens pilkite mažiau, kad želė būtų tvirtesnė). Sustingusią supjaustykite gabalėliais.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 30 min., kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
3.
Sudėkite varškę ir grietinę į blenderį ir sutrinkite iki purios baltos masės. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų, išplakite. Įmaišykite ištirpintą atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
4.
Supilkite masę į formą ir suberkite želė gabalėlius. Pastatykite sūrį į šaldytuvą, kad sustingtų, geriausia per naktį.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!