INGREDIENTAI: 150 g šokolado, juodo
50 g šokolado, balto
200 braškių sulčių
1 v. š. cukraus pudros
1 v. š. vanilinio cukraus
2 v. š. želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame kiekyje vandens paruošti želatiną pagal instrukciją ir ją supilti į sultis, paskanintas cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir pilti į šaldymo indelius. Laikyti kameroje, kol sustings. Panardinti su indeliu į šiltą vandenį trumpam ir peilio pagalba išimti kiekvieną saldainiuką. Kol ruošiamas šokoladas, juos laikyti šaldytuve. Garuose ištirpinti juodą šokoladą. Šaukštelio pagalba ant folijos išdėlioti tiek kauburėlių, kiek yra saldainiukų. Jei šokoladas greitai sutingsta ir kauburėliai negražūs, trumpam juos su folija įkišti į orkaitę, kiek palaikyti, išimti. Kad šokoladų blyneliai sustingtų, juos apie 10 min. palaikyti kameroje. Ant kiekvieno juodo šokolado gabalėlio dėti po želinį saldainiuką ir papuošti garuose tirpintu baltu šokoladu bei mėlynėmis.