INGREDIENTAI: 1 vienetas saldžiųjų bulvių
1 vienetas obuolių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolys sutarkuojamas burokine tarka. Sultys nuspaudžiamos.
2.
Saldžioji bulvė sutarkuojama ta pačia tarka. Sumaišoma su obuoliu.
3.
Įmušti kiaušinį, suberti džiūvesėlius. Gerai išmaištyti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir saldžiąją bulvę su obuoliu kelias minutes apkepti.
5.
Tada suformuoti slyvos formos ar šiek tiek didesnius pailgus gabaliukus.
6.
Sudėti juos ant kepimo popieriaus ir iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 15 - 20 minučių.
7.
Galima patiekti su jogurtu. Skanaus.