INGREDIENTAI: 7/10 litro pomidorų sulčių (arba pomidorų tyrės)
300 gramų kiaulienos faršo
1 stiklinė konservuotų pupelių (arba virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
Pabarstymui:
50 gramų sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką apie 3 minutes. Tuomet sudedame faršą ir, nuolat maišant, apie 10 minučių gerai apkepiname keptuvėje.
2.
Mėsos masę reikia sukrėsti į puodą su užvirintomis pomidorų sultimis. Jei norite skystesnės sriubos, galite jas šiek tiek atskiesti vandeniu. O jeigu norisi dar tirštesnės sriubos, galite vietoje sulčių naudoti trintuvu susmulkintus konservuotus pomidorus arba pirktinę pomidorų tyrę.
3.
Į puodą sukrėskite konservuotas pupeles, smulkintą čili pipirą, įmaišykite pomidorų padažą. Maišant pavirkite ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Įberkite druską, įmaišykite petražoles, bei krapus.
4.
Kai sriubą supilstysite į dubenėlius, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.