INGREDIENTAI: 9 gabalėliai jūros lydekos
300 gramų mocarela sūrio
3 vienetai morkų
3 vienetai bulvių (didelės)
2 vienetai svogūnų (dideli)
šiek tiek paprikos (saldžioji)
1 šaukštas druskos
šiek tiek pipirų (juodieji, malti)
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį pabarstykite druska ir maltais pipirais, palikite valandai.
2.
4 folijos lakštus patepkite aliejumi. Bulves ir morkas supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus ir paprikas - pusžiedžiais. Ant kiekvieno paruošto folijos lakšto dėkite dalį bulvių ir morkų, o ant jų svogūnus ir paprikas. Daržoves apibarstykite druska, krapais ir petražolėmis. Dėkite žuvį, tada riekeles sūrio ir pabarstykite kaparėliais.
3.
Taip paruoštus kepsnius perkelkite į kepimo indelius, kepkite apie 50 minučių. Iškepusius kepsniukus papuoškite žalumynais.