INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
6 vienetai kiaušinių
200 gramų kokoso drožlių
200 gramų grietinės
100 mililitrų grietinėlės
50 gramų aguonų
50 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai manų kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinio baltymus išplaku su cukrumi iki putų (3 šaukštus šios masės nuimu į kitą indą).
2.
Varškę ištrinu su kiaušinio tryniais, manų kruopomis 1 valandą mirkytomis grietinėlėje ir viską gerai išmaišau.
3.
Pilu į kepimo indą, išteptą sviestu.
4.
Visa tai kepu apie 20 minučių, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
5.
Kokoso drožles sumaišau su aguonomis ir 3 šaukšatais plaktų kiaušinių baltymų masės.
6.
Šia mase aptepu 20 minučių kepto apkepo viršų ir kepu dar apie 15 minučių, kol viskas gražiai pagelsta.
7.
Skanauju su šaldytomis braškėmis ir grietine.