INGREDIENTAI: 250 gramų varškės (plombyro skonio)
30 gramų sviesto
2 šaukštai grietinėlės (30 % riebumo)
Glajui:
150 gramų juodojo šokolado
50 gramų sviesto
2 šaukštai grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Glajui į dubenį sudėti šokoladą, sviestą, supilti grietinėlę ir ištirpinti garų vonelėje.
2.
Formeles, kuriose ruošite sūrelius, padengti vienu sluoksniu šokolado glajumi. Padėti į šaldymo kamerą kelioms minutėms. Tuomet išimti, formeles aptepti antrą kartą šokoladu ir vėl dėti į šaldymo kamerą.
3.
Sūreliams į dubenį dėti sviestą, ištirpinti, atvėsinti. Sudėti varškę, supilti grietinėlę ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
4.
Į formeles su šokoladu sudėti varškės masę ir vėl dėti į šaldymo kamerą iki kol sutvirtės. Tuomet užtepti likusią šokolado masę ir vėl dėti į šaldymo kamerą iki kol sustings.
Patarimai:
•
Sūrelius galite gaminti silikoninių keksiukų formelėse ar kokiose norite, turite.