INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų
2 riekės juodos duonos
8 vienetai rudųjų pievagrybių
1 skiltelė česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį aitriųjų pipirų (jelapeno)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname pusiau, pašaliname kaulą, minkštimą išskobiame ir sudedame į trintuvą.
2.
Į trintuvą su avokadu dedame česnako skiltelę ir jelapeno pipirą, pilame citrinos sultis, beriame pipirus. Sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
4.
Ant duonos tepame avokado masę, dedame kepintus pievagrybius.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!