INGREDIENTAI: 20 vienetų vištienos petukai
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimo formai patepti)
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
2.5 šaukšto pieno
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos petukus pagardinau vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikau bent valandą pasimarinuoti.
2.
Viename dubenėlyje suplakiau kiaušinį su pienu, kitame - sumaišiau džiūvesėlius su česnako milteliais.
3.
Vištienos petukus mirkiau kiaušinio ir pieno plakinyje, po to apvoliojau džiūvesėliuose ir česnako milteliuose.
4.
Kepimo formą patepiau aliejumi ir sudėjau petukus. Kepiau 200 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 min.