INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių
500 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti. Svogūną nulupti. Moliūgą, bulves ir svogūną sutarkuoti burokine tarka. Jei atsiras daug skysčio, masę truputį nusunkite.
2.
Į daržovių masę įmušti kiaušinius, suberti pipirus, miltus, viską sumaišyti. Tada suberti druską, išmaišyti.
3.
Keptuvėje su aliejumi šaukštu formuokite blynus ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
4.
Patiekiau su lašišos kremu.