INGREDIENTAI: 8 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių (L dydžio)
0.5 vieneto svogūnų (didelio)
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sutarkuoti svogūną, bulves, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir manus, sudėti grietinę, druską ir pipirus, viską išmaišyti.
2.
Kepti blynus keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės arba stiprios ugnies. Apvertus blyną pridengti dangčiu ir pamažinus kaitrą dar pakepti porą minučių.
3.
Patiekti tinka su grietine.