TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-04-20 08:11
Gardžios bandelės su šonine ir grybais
Bandelės su šonine ir grybais

Porcijų skaičius: 30


INGREDIENTAI:
Tešlai:
600 gramų miltų
200 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens
60 gramų sviesto (tirpinto)
14 gramų sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų karštai rūkytos šoninės
Antram įdarui:
400 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną sumaišyti su vandeniu, šiek tiek pašildyti, suberti mieles, cukrų ir išmaišyti.

2.
Suberti druską, supilti tirpintą sviestą ir išmaišyti. Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Uždengti tešlą ir palikti, kad pakiltų 1 valandą 30 minučių.

3.
Pirmam įdarui smulkiai supjaustyti šoninę.

4.
Antram įdarui pasmulkinti svogūnus, supjaustyti pievagrybius. Pakepinti svogūnus keptuvėje įkaitintame aliejuje, tada sudėti pievagrybius, dar šiek tiek pakepinti, pagardinti durska ir pipirais. Palikti atvėsti.

5.
Nuo tešlos gnybti po gabaliuką, iš kiekvieno kočioti paplotėlį, į vidų dėti įdaro ir suformuoti bandelę. Palikti, kad pakiltų 10 - 15 minučių, tada deti į neįkaitintą orkaitę ir kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 25 - 35 minutes.




admin · 2022-07-29 12:00 · 238 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt