INGREDIENTAI: 200 gramų varškės
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį manų kruopų (arba kvietinių miltų)
pagal poreikį vandens
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę sutriname šakute. Beriame cukrų, vanilinio cukrų, druskos žiupsnelį. Pilame vandens. Beriame manų kruopas arba miltus pagal poreikį.
2.
Pasibarstome pjaustymo lentelę miltais, rankomis gnybiame masės ir formuojame varškėčius.
3.
Įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus ar ghi sviesto kepame varškėčius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
4.
Pateikiame su graikišku jogurtu, uogienėmis, vaisiais. Skanaus!