TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-28 08:54
Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta
Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta

Porcijų skaičius: 3


INGREDIENTAI:
350 gramų antienos krūtinėlės (marinuotų pjausnių)
150 gramų fetos sūrio
6 vienetai braškių
3 saujos sultenių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis balzamiko kremo

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitiname sausą keptuvę. Dedame kepti antienos filė odele žemyn. Kepame 5 – 7 min, nevartant, kol išbėgs riebaliukai ir pjausniai apskrus. Apverčiame ir dar kepame 3 – 5 min. Antienos filė suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti.

2.
Į lėkštes dedame sultenes. Braškes perpjauname į kelias dalis. Dedame po kelis gabalėlius prie sultenių.

3.
Antienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Paskirstome į lėkštes. Fetos sūrį supjaustome kubeliais ir jais pabarstome salotas. Apšlakstome aliejumi ir balzamiko kremu.



Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!



admin · 2022-07-15 18:00 · 307 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt