TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-28 10:30
Šilkinis Gazpacho - pati skaniausia šalta trinta pomidorų sriuba
Gazpacho - šalta trinta pomidorų sriuba

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas pomidorų
1 vienetas agurkų
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai obuolių acto
šiek tiek druskos
šiek tiek baziliko lapelių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pomidorus nuplikome ir nulupame (nėra būtina, bet jei pomidorus nulupsite, jūsų Gazpacho bus šilkinis).

2.
Visas kitas daržoves stambiai supjaustome ir dedame kartu su pomidorais į trintuvą/kokteilinę ar kitą jūsų turimą trinimo įrenginį. Taip pat įpilame obuolių actą, beriame druską, įmetame porą baziliko lapelių ir sutriname iki vientisumo.

3.
Kai turime sutrintą sriubą, įpilame 3 šaukštus tyro alyvuogių aliejaus ir dar minutę paplakame. Pamatysite kaip nuo aliejaus daržovių piurė virsta aukso spalvos kvapniu grožiu!

4.
Sutrintą sriubą bent porai valandų paliekame šaldytuve. Gazpacho valgomas tik šaltas, tada jis daug skanesnis! Atšaldžius sriubą, galimą į ją įmesti smulkiai pjaustyto agurko, jei norite, bet aš to nedarau. Man šis Gazpacho ir taip tobulas! Aš papuošiu baziliko lapeliu ir valgau su skrudinta balta duonele. Skanaus!




admin · 2022-07-14 06:00 · 260 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt