INGREDIENTAI: 1.5 litro vandens (arba kisieliaus)
7 vienetai džiovintų abrikosų (mažesnių arba 6 didesnių)
7 vienetai džiovintų slyvų (mažesnių arba 6 didesnių)
1 sauja makaronų
1 sauja razinos ir džiovintų spanguolių mišinys
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą supilti litrą vandens, užvirti ir jam užvirus sudėti pjaustytus abrikosus, slyvas, suberti razinas su džiovintomis spanguolėmis, įberti cukrų. Virti apie 12 - 15 minučių. Tuomet suberti makaronus ir virti dar 2 minutes arba kol makaronai išvirs.
2.
Į indą pilti 0.5 litro vandens, berti krakmolą ir supilti į puodą su paruošta sriuba. Pavirti dar 2 minutes.
3.
Sriubą nukelti nuo kaitros ir atidėti iki kol atvės, o kad greičiau atvėstų puodą galite įstatyti į šalto vandens dubenį arba sriubą išsivirti ryte. Skanaus.
Patarimai:
•
Kisielius. Saldžią sriubą galite išsivirti ir su kisieliumi, tad rinkitės variantą kuris jums labiau priimtinas.