INGREDIENTAI: 180 gramų varškės 9%
1 vienetas obuolių
160 gramų kefyro
2 vienetai kiaušinių
100 gramų avižinių miltų
30 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolį sutarkuojame stambia tarka.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.
3.
Kiaušinius lengvai išplakame. Sumaišome su varške ir cukrumi. Įpilame kefyrą, sudedame obuolį ir išmaišome. Pilame tirpintą sviestą ir išmaišome dar kartą. Įmaišome miltų mišinį.
4.
Kepame įkaitintoje vaflinėje.
5.
Tiekiame su medumi ar sirupu. Papuošiame uogomis.
Patarimai:
•
Avižinius miltus galima pakeisti kvietiniais. Jų reikės 120-150 g.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!