INGREDIENTAI: 2 gabalėliai lašišos filė (apie 500 g)
Salotoms:
300 gramų pomidorų
300 gramų agurkų
200 gramų kuskuso
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnako
pagal skonį baziliko
pagal skonį alyvuogių aliejaus
Marinatui:
pagal skonį teriyaki padažo
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą supjaustome norimo dydžio gabalėliais, pagardiname prieskoniais ir patepame teriyaki padažu.
2.
Lašišos gabalėlius įsukame į foliją ir dedame į grilį. Kepame maždaug 10 minučių.
3.
Per tą laiką ruošiame salotas: išbrinkusias kuskuso kruopas sumaišome su smulkintu pomidoru, agurku ir česnaku. Gardiname šviežiu baziliku ir alyvuogių aliejumi, beriame druskos ir pipirų.