INGREDIENTAI: 300 gramų miltų
200 gramų varškės 9%
2 vienetai obuolių
100 gramų aliejaus
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
70 gramų cukraus
2 šaukšteliai cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.
2.
Apvoliojimui paruošti cukraus ir cinamono mišinį.
3.
Varškę išplakti su aliejumi, cukrumi ir druska. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Suversti obuolius ir dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Rankomis paimti tešlą ir padalinti į 16 dalių ir suformuoti bandeles. Apvolioti bandeles cinamono ir cukraus mišinyje ir sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 18-25 minutes. Patikrinti, kad nepridegtų apačia.