AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 9 riekės batono
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
110 gramų tuno aliejuje
2 vienetai marinuotų agurkų
2 šaukšteliai majonezo
1 žiupsnelis petražolių
1 žiupsnelis svogūnų laiškų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuo tuno nupilkite aliejų. Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio.
3.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.