INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
220 gramų kreminės varškės
100 mililitrų pieno
6 šaukštai kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
80 gramų fermentinio sūrio (stambiai tarkuoto)
1 pundelis prieskoninių žolelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakti su kremine varške. Tuomet suberti miltus, druską, supilti pieną ir viską gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su tešla suberti smulkintas prieskonines žoleles, sūrį ir tešlą išsukti iki vienalytės masės.
3.
Kepti aliejumi pateptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros, uždengus dangčiu, kol gražiai apskrus.