INGREDIENTAI: 200 gramų juodojo šokolado
200 gramų sviesto
200 gramų miltų
160 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gabaliukais supjaustytas sviestas ir šokolado gabaliukai ištirpinami karšto vandens vonelėje. Kiaušiniai išplakami su cukrumi iki putų.
2.
Pamažu suberiami persijoti miltai, išmaišoma. Supilamas ištirpintas šokoladas su sviestu ir labai gerai išmaišoma.
3.
Supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 175 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Labai svarbu neperkepti, pyragas neturi būti sausas.
4.
Šokoladinis pyragas išimamas iš kepimo formos, uždedama pjaustymo lentelė, lengvai paspaudžiama ir paliekama atvėsti. Skanaus!