AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo kiaulienos šoninės (riebesnės)
3 vienetai svogūnų
1 galva česnako
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio čiobrelių
0.5 šaukštelio raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę permalti mėsmale, naudoti stambesnį sietelį. Sudėti mėsą į puodą ir kaitinti nuolat maišant 2 valandas.
2.
Sudėti 3 smulkintus svogūnus, smulkintą česnako galvutę ir kaitinti dar 10 minučių. Nukelti nuo ugnies, pagardinti druska, pipirais, čiobreliais ir raudonėliais.
3.
Pravėsusią masę sudėti į indelius ir laikyti šaltai.