TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Tako su kepintais avinžirniais ir cukinijomis
Tako su kepintais avinžirniais ir cukinijomis

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
400 gramų avinžirnių
250 gramų vyšninių pomidorų (raudonųjų)
230 gramų taco padažas (naudojome "Santa Maria")
200 gramų fetos sūrio (apytikriai)
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria")
100 mililitrų moliūgų sėklų
70 gramų gražgarsčių
28 gramai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" Fajita prieskonius)
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
0.5 vieneto cukinijų
Kepimui:
2 šaukštai kepimo aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukinijas supjaustykite mažais kubeliais, pomidorus - ketvirčiais.

2.
Nuplaukite gražgarstes.

3.
Feta sūrį sutrupinkite.

4.
Pakepkite moliūgų sėklas sausoje keptuvėje kartu su druska. Supilkite į indelį ir atidėkite.

5.
Į įkaitintą keptuvę pilkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite avinžirnius kartu su cukinija, kol jie pradės įgauti spalvą. Sumažinkite kaitrą, įberkite „Fajita“ prieskonių mišinio, išmaišykite ir kepkite dar 2 minutes.

6.
Pašildykite tortilijas pagal instrukcijas ant pakuotės.

7.
Ant tortilijos dėkite gražgarsčių, vyšninių pomidorų ir porą šaukštų apkeptų avinžirnių su cukinijomis. Paskaninkite takų padažu, sūriu ir skrudintomis moliūgų sėklomis.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2022-06-21 15:00 · 466 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt