INGREDIENTAI: 50 g varškės, trintos
50 g grietinėlės
50 ml pieno
1 a. š. želatinos
1 a. š. cukraus pudros
1 a. š. želatinos
1 a. š. cukraus pudros
Žiupsnelio rudo cukraus ( ,,Farinas'' )
3 saldainių, šokoladinių
1 pakuotės želė, apelsinų
Banano, citrinos, mėlynių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Grietinėlėje ištirpinkite cukrų ir sumaišykite su varške. 2. Želatiną vis pakaitinant ištirpinkite piene ir supilkite į varškės masę, permaišykite. 3. Gautą kremą liekite ant norimo indo dugno, sudėkite trupintus sausainius ir vėl ant viršaus užliekite kremu. 4. Padėkite į šaldytuvą. Kai sustingsta, plonai užliekite pagal instrukciją paruošta apelsinų želės mase (naudokite tik pusę masės). 5. Kai sustingsta, išdėliokite papuošimus (bananą, mėlynes, citriną) ir užliekite likusia želė. Laikykite šaldytuve.