AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 pakeliai tešlos (šaldyta bemielė)
1 stiklinė cukraus
300 gramų sviesto
3 saujos razinų
2 stiklinės aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Tešlą atšildyti. Aguonas užpilti verdančiu vandeniu ir, jeigu turite laiko, palaikykite užpiltas bent valandą. Bet jeigu nespėjate, skanu bus ir nelaikant. Aguonas gerai nusunkite ir sumalkite mėsmale arba kombainu arba rankiniu blenderiu (aš trinu blenderiu). Cukrų sumaišyti su aguonomis. Razinas nuplauti ir nuvarvinti. Sviestą ištirpinti. Kiekvieną tešlos lakštą plonai iškočioti ir gausiai sutepti išlydytų sviestų bei apibarstyti (gausiai) aguonų-cukraus mase ir pabarstyti razinomis. Netikro šimtalapio ruletas vyniojamas iš 2-3 kaip aukščiau išvardinta paruoštų tešlos lakštų. Ruletus sudedame vieną šalia kito į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!