INGREDIENTAI: 500 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių
8 šaukšteliai majonezo
2 skiltelės česnako
1 šaukštas krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek prieskonių maltai mėsai
Įdarui:
300 gramų bulvių (skustų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį, įdėti krakmolą, 2 šaukštelius majonezo, smulkintą česnaką ir viską išmaišyti. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Masę padalinti į 6 lygias dalis ir drėgnomis rankomis suformuoti paplotėlius, padarant sieneles. Dėti į formą, išklotą kepimo popieriumi, aptepti majonezu.
3.
Bulves supjaustyti mažais kubeliais, sudėti prieskonius, apšlakstyti aliejumi ir viską išmaišyti. Gautą masę tolygiai padalinti ant krepšelių ir kepti 220 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol bulvės įgaus auksinę spalvą.
4.
Mėgstantiems sūrį, užberti tarkuoto sūrio ant krepšelių ir kepti, kol sūris išsilydys.