INGREDIENTAI: 240 mililitrų pieno (tinka ir augalinis)
1 vienetas avokadų (vidutinio dydžio, prinokusio)
2 šaukšteliai klevų sirupo (ar kondensuoto pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau ir išskobti minkštimą. Sudėti į kokteilinę ar trintuvo indą.
2.
Supilti šaltą pieną ir pasaldinimą.
3.
Viską sutrinti iki vientisos konsistencijos. Trinkite atidžiai, kad neliktų avokado gabaliukų – sutrintas jis puikiai papildo skonį, bet netikėtai per šiaudelį įtraukas gabalėlis gali nuteikti ne itin maloniai.
4.
Pilstome į stiklines ir ragaujame. Jeigu norite dar gaiviau, papildomai galima įdėti ledo.
Patarimai:
•
Tradiciniam variantui naudojamas būtent kondensuotas pienas.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!