INGREDIENTAI: 400 gramų graikiško jogurto
3 vienetai agurkų
0.5 galvos rausvųjų svogūnų
50 gramų citrinų sulčių
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus ir svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į maisto smulkintuvą dėti agurkus su svogūnais, žalumynus, jogurtą, pilti citrinų sultis, aliejų, suberti druską ir pipirus. Viską sutrinti iki vientisos konsistencijos. Jeigu sriuba per tiršta, įpilkite šlakelį kefyro.
3.
Papuošimui tinka svogūnų laiškai, ridikėliai arba supjaustyti griežinėliais agurkai. Pateikti galima su keptomis arba virtomis bulvėmis.