INGREDIENTAI: 3 stiklinės pieno
2 stiklinės manų kruopų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
2 stiklinės varškės
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinkite pieną, berkite manų kruopas, maišant, ant nedidelės kaitros, virkite, kol sutirštės, kelias minutes. Nukaiskite ir palikite visiškai atvėsti. Galima naudoti ir vakarykštę košę.
2.
Į košę įmuškite kiaušinius, berkite miltus, cukrų, druską, cinamoną ir išmaišykite.
3.
Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu ar per sietelį. Įmaišykite į manų košės masę.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite po kelis blynelius, iš abiejų pusių.