INGREDIENTAI: Pagrindui:
270 gramų sausainių
160 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų varškės
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų vandens
2 šaukštai želatinos
Viršui:
800 gramų konservuotų persikų
50 mililitrų vandens
1 šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužome ir sudedame į smulkintuvą. Susmulkiname iki trupinių. Sviestą ištirpiname ir sumaišome su trupiniais. Torto formos dugną išklojame kepimo popieriumi ir paskirstome sausainių masė. Tolygiai paskirstome, suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą sustingti.
2.
2 šaukštus želatinos užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti 10 minučių. Vėliau pakaitiname, kad visiškai ištirptų ir paliekame atvėsti.
3.
Varškę išmaišome su kondensuotu pienu, grietinėlę išplakame iki purumo ir įmaišome į varškę. Įmaišome atvėsusią želatiną. Gautą masę paskirstome ant sausainių ir vėl dedame sustingti.
4.
Likusią želatiną užpilame 50 mililitrų vandens ir išbrinkiname, paskui pakaitiname, kad ištirptų.
5.
Persikus supjaustome griežinėliais ir išdėliojame ant varškės sluoksnio. Į sirupą, kuris liko nuo persikų, įmaišome atvėsusią želatiną ir supilame ant varškės, paliekame sustingti.