INGREDIENTAI: 500 gramų kalakutienos faršo
100 gramų lydyto sūrelio (pjaustomo)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį miltų (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
5 šaukštai grietinės (liesos)
1 šaukštelis vorčesterio padažo
pagal skonį druskos
šiek tiek krapų (šviežių)
šiek tiek raudonųjų pipirų (maltų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kalakutienos faršą įmušti kiaušinį, įdėti miltų, suberti prieskonius ir viską išmaišyti. Tešlą padalinti į 6 dalis.
2.
Sūrelį supjaustyti į 6 dalis. Iš faršo suformuoti blynelį, į centrą dėti sūrį ir gerai užspausti. Suformuotus kotletukus gausiai pavolioti miltuose.
3.
Kepti ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje vis vartant, kol šonai apskrus. Uždengti dangčiu ir kepti dar 5 - 7 minutes. Iškeptus suktinukus dar 5 minutes palaikyti išjungtoje keptuvėje.
4.
Padažui grietinę sumaišyti su vorčesterio padažu, pagardinti druska, šviežiais krapais ir raudonaisiais pipirais.