AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai obuolių
400 gramų sūrio (norvegiško karamelinio )
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (tirpinto)
200 gramų cukraus
50 gramų juodojo šokolado
50 gramų kokoso drožlių
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol padidės tūris 2-3 kartus. Supilti ištirpintą sviestą.
2.
Sutarkuoti stambia tarka karamelinį sūrį. Smulkia tarka sutarkuoti šokoladą.
3.
Į kiaušinių ir sviesto masę suberti sūrį, šokoladą, kokoso drožles ir elektriniu plakikliu išplakti.
4.
Miltus su kepimo milteliais persijoti ir suberti į masę, viską gerai išplakti.
5.
Obuolius supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklalizdžius.
6.
Kepimo formos šonus ir dugną patepti sviestu. Obuolių skilteles išdėlioti ant kepimo formos dugno. Supilti tešlą.
7.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Patarimai:
•
Kepimo forma 24 cm skersmens.