INGREDIENTAI: 1 - 1,2 kg kiaulienos nugarinės
100 g špinatų
50 g sviesto
2 v. š. sojos padažo
1 v. š. prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia mėsą įpjauti - padaryti kišenę ir įdėti plonai supjaustytą sviestą (paskirstyti visoje kišenėje) ir tolygiai įdėti supjaustytus špinatus (tinka ir šaldyti špinatai), sumaišytus su šiek tiek druskos ir pipirų. Smeigtukais susmeigti skylę. Mėsą aptepti sojos padažo ir prieskonių mišiniu. Palaikyti pusvalandį.Mėsą įvynioti į foliją ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Tada nuimti foliją ir dar pakepti, kol apskrus (apie 10 min.). Iškeptą mėsą ištraukus iš orkaitės leisti jai apie 5-10 min pastovėti, sutvirtėti, o tada supjaustyti kepsnių didumo gabalėliais. Šalia šių kepsniukų labai tinka padažas iš sumaišytų: sojos padažo, garstyčių, citrinos sulčių ir medaus. Skanaus!