TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Greiti mini čeburekai koldūnų formoje
Mini čeburekai koldūnų formoje

Porcijų skaičius: 50


INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 mililitrų kefyro
500 gramų miltų (apytikriai)
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
600 gramų kiaulienos faršo
100 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų vandens
0.5 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kefyrą po truputį berti miltus, pagardinti druska ir užminkyi tešlą. Miltų reikia truputį daugiau ar mažiau, priklauso nuo miltų rūšies. Tešla turi būti tąsi, nelipni.

2.
Faršą pagadinti druska ir pipirais, sudėti tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną, įpilti vandens ir išmaišyti.

3.
Nuo tešlos gnybti gabalėlį, iškočioti ploną skritulio formos lakštą, uždėti ant koldūninės, į skylutes dėti paruošto faršo, ant viršaus uždėti kitą plonai iškočiotą lakštą.

4.
Kočėlu prakočioti per koldūninę ir apvertus iškrenta mini čeburėkai.

5.
Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels.




admin · 2022-06-04 06:00 · 300 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt