INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai miltų (ir dar šiek tiek minkant)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinį mušame ant stalviršio.
2.
Ten pat dedame miltus ir rankomis minkome tešlą iki bus vientisa.
3.
Pamažu minkydami įdedame dar šiek tiek miltų ir žiupsnį druskos. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla būtų minkšto plastelino konsistencijos.
4.
Gerai išminkome, o tada tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą valandai "pailsėti".
5.
Pailsėjusią tešlą padaliname pusiau.
6.
Įmame po vieną tešlos pusę ir labai plonai iškočiojame ant miltais pabarstyto stalviršio (kaip parodyta video). Teisingai iškočiote tešla turėtų būti beveik permatoma.
7.
Tešlos lapą susukame į ritinėlį ir supjaustome norimo storio makaronais.
8.
Makaronus galima naudoti iškart arba sudėti į sandarų indelį ir laikyti šaldytuve 3-4 dienas.