INGREDIENTAI: 250 gramų vištienos krūtinėlės
125 mililitrai kefyro
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į kefyrą įberti kepimo miltelius ir trumpam palikti.
2.
Kiaušinius išplakti, supilti kefyrą, suberti miltus, prieskonius, smulkintas petražoles ir viską gerai išmaišyti.
3.
Krūtinėlę nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, vėliau peiliu sukapoti į faršą ir sudėti į tešlą. Išmaišyti ir palikti pastovėti 15 minučių.
4.
Į keptuvę įpilti aliejų, dėti maždaug 1,5 šaukšto tešlos ir kepti blynelius ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Patiekti galite su grietine ar padažu.