INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaulienos (šonkaulių išpjova)
500 gramų kiaulienos faršo
100 gramų džiovintų slyvų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
2 vienetai kiaušinių
2 riekės batono
30 mililitrų pieno
Marinatui:
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėgstamais prieskoniais marinuojame šonkaulius.
2.
Džiovintas slyvas pamerkiame šiltame vandenyje 10 minučių.
3.
Batoną išmirkyti piene. Išminkyti su faršu, kiaušiniais, slyvomis, druska ir pipirais.
4.
Iš marinuotų šonkaulių formuojame apvalų "kelmą", vidų įdarome pasiruoštu faršu.
5.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos.Iškepusį papuošiame savo nuožiūra.