TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Filemonas Sikstas Rimkantas Girmantė Odeta
Ketvirtadienio horoskopas (2022-05-26)

Ketvirtadienio horoskopas (2022-05-26)


Tikriausiai šiandien pasinersite į konkrečius reikalus, rimtą darbą. Jeigu turite gerų sumanymų ir pakankamai drąsos, nedvejodami veikite. Meilės santykiuose verčiau nedemonstruokite pavydo.




Šiandien sunku bus laikytis konkrečios dienotvarkės ir dirbti pagal tvarkaraštį. Tačiau sugebėjimo fantazuoti ir kūrybinio įkvėpimo bei iškalbos jums nepristigs.




Visą dieną intensyviai bendrausite. Tikėtinos neracionalios išlaidos. Gali pavykti pasirašyti paruoštas sutartis, sustiprinti dalykinius ir draugystės ryšius.




Jeigu yra daug neatlikto darbo ir nepatenkintų konkurentų, tikėtinas tam tikras psichologinis spaudimas. Visgi puikiai suprasite, ką turite daryti, kad situacija nepablogėtų.




Šiandien jums neblogai seksis, jei turite įdomių idėjų ir esate pasirengę dėl jų pakovoti. Tik mokėkite atskirti naudingas idėjas nuo nuostolingų. Galimi susitikimai su atvykusiais iš užsienio.




Šiandien atlikite neatidėliotinus reikalus, peržiūrėkite ir sutvarkykite finansinius dokumentus. Pajusite įtampą, jeigu mylimas žmogus, partneris per daug išlaidauja. Raskite progą ramiai apie tai pasikalbėti.




Tikriausiai šiandien išsiaiškinsite meilės ar draugystės srityse kilusius nesusipratimus. Tai nebūtinai pagerins santykius. Gali atsiskleisti rimtesni nesutarimų motyvai ar priežastys.




Diena gana nelengva. Bus paprasčiau, jeigu energiją skirsite seniems darbams užbaigti. Naujus finansinius sandorius, derybas verčiau atidėkite. Prioritetą teikite sveikatai.




Šiandien stenkitės pareigingai dirbti, venkite avantiūrų. Šiuo metu pravartu užbaigti senus įsipareigojimus, o ne dėlioti naujas gaires ar kalbėti apie meilės jausmus.




Didesnis persitempimas, nervingos situacijos akivaizdžiai kenks sveikatai ir santykiams, todėl mokėkite suderinti pareigas ir poilsį. Jūsų pagalbos gali prireikti artimiesiems.




Daug bendraudami, visur kaišiodami nosį, nepamirškite būtiniausių pareigų. Susikaupkite, jeigu reikės laikyti egzaminą, įskaitą, imti/teikti interviu ar pan.




Nesutvarkę praktinių dalykų, negalėsite tikėtis harmoningos dienos. Tikėtina, kad dalykiniai, verslo susitikimai bus produktyvūs. Galite priimti atsakingus sprendimus.

Geros dienos!



admin · 2022-05-26 08:00 · 262 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt