INGREDIENTAI: 300 gramų juodojo šokolado
190 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
5 šaukštai kvietinių miltų
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti su šokoladu. Šiek tiek atvėsinti.
2.
Miltus ir druską sumaišyti.
3.
Į šokolado ir sviesto masę suberti miltų mišinį, viską išmaišyti. Po vieną įmušti ir įmaišyti kiaušinius, viską gerai išmaišyti.
4.
Į keksiukų formą išdėlioti popierines keksiukų formeles, dėti po kupiną šaukštą tešlos, ant viršaus šaukšteliu išdėlioti karamelizuotą kondensuotą pieną bei uždengti likusia tešla paskirsčius ją po lygiai.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Leisti ataušti kepimo formoje.
6.
Papuošti uogomis. Pabarstyti cukraus pudra.
7.
Papuošimui taip pat tinka vaisiai, sausainių gabalėliai, šokoladas.