INGREDIENTAI:            6 vienetai     bulvių (nedidelių)   
    100 gramų     surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)   
    100 gramų     šparaginių pupelių   
    2 vienetai     kiaušinių   
    1 vienetas     agurkų (trumpavaisio)   
     1 saujelė     vyšninių pomidorų   
    1 saujelė     juodųjų alyvuogių   
    pagal skonį     kaparėlių   
    Padažui:   
    3 šaukštai      alyvuogių aliejaus   
    1 šaukštas     baltojo vyno acto   
    1 šaukštelis     majonezo   
    1 šaukštelis     dižono garstyčių   
     pagal skonį     druskos   
    pagal skonį     pipirų       
 PARUOŠIMO BŪDAS:
   Paruošimo laikas: Apie 1 val. 
   1.
 Bulvytes sumaišome su šlakeliu aliejaus bei žiupsneliu druskos ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 30 min. 
  2.
 Išverdame kiaušinius - jie gali būti skystu arba tvirtu tryniu - kaip jums labiau patinka. 
  3.
 Apverdame šparagines pupeles - dedame į verdantį vandenį 3 minutėms, po to perliejame šaltu vandneiu. 
  4.
 Sumaišome padažo ingredientus. 
  5.
 Į lėkštę dėliojame visus salotų ingredientus: surimi lazdeles, apvirtas šparagines pupeles, keptas bulvytes, virtus kiaušinius, supjaustytus pomidoriukus bei agurką, alyvuoges ir kaparėlius. 
  6.
 Salotas apšlakstome paruoštu padažu.       
  Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!