TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-04-18 18:08
Antradienio horoskopas (2022-05-24)

Antradienio horoskopas (2022-05-24)


Šiandien gerai būtų užsiimti menine veikla, kūrybiniais ar socialiniais projektais. Gali pavykti susitarti dėl įvairių detalių, paramos. Galbūt tikrinsitės sveikatą.




Ši diena džiugins įdomiais susitikimais, pažintimis. Gerų vilčių teiks visuomeniniai ryšiai, organizacinė arba projektinė veikla. Galbūt kiek priartėsite prie savo tikslo.




Dieną derėtų praleisti ramiai, dalykiškai, įvertinant tai, kas nuveikta. Pravartu pasiklausyti labiau patyrusių asmenų ir koreguoti nelabai racionalius planus.




Gana rimtai ruošitės planų įgyvendinimui. Labiausiai seksis tvarkyti tuos reikalus, dėl kurių tenka nemažai bendrauti, derinti nuomones, diskutuoti, organizuoti. Regis, iš jūsų laukiama protingo, kompetentingo patarimo.




Regis, jums nepavyks išsivaduoti nuo darbų, tačiau šiandien lydės geresnė nuotaika, didesnis aplinkinių solidarumas. Gali nudžiuginti apčiuopiami darbo rezultatai.




Jums gali pasisekti, jeigu puoselėjate viltis, susijusias su išsilavinimu, profesine karjera ar partneryste, projektais. Visgi daryti įtaką kitiems bus nelengva. Rodos, prireiks tarpininkų pagalbos. Pravartu pasidomėti įstatymais.




Diena bus labai darbinga. Ne viskas savaime seksis sklandžiai. Reikės pasistengti, kad suderintumėte darbo ir asmeninius reikalus, nė vienų nepažeidžiant.




Seksis kūrybinė veikla. Trokšite meilės, pramogų, nuotykių. Šauniai praleisite laisvą laiką po darbo, bendraudami su šeima, mylimais žmonėmis, vaikais.




Ši diena bus gana prieštaringa. Lyg ir nestigs energijos, palaikymo. Verslo susitikimas turėtų pateisinti lūkesčius. Kita vertus, artimas žmogus gali jus vedžioti už nosies, kelti rūpesčių savo keistu elgesiu, melu ar pan. Nebūkite aklai patiklūs.




Šiandien nesnauskite, nes diena turėtų būti palanki. Gali atsirasti proga pademonstruoti kompetenciją, dalykines savybes. Sudarykite sutartis, kurkite, publikuokite, pirkite, parduokite, reklamuokite.




Šiandien turėsite pasirūpinti ne vien savimi, tačiau tai neatrodys našta. Malonu bus suvokti, jog galite būti kažkam naudingi. Gali tekti paskubėti, tvarkant nuosavybės, mokesčių, verslo, socialinės paramos reikalus.




Šiandien tvarkykite skubesnius reikalus, ypač tuos, kurie susiję su ryšiais, sutartimis, informacija, reklama, derybomis. Ne tik darbas, bet ir meninė veikla, šeimininkavimas namuose gali padėti atitrūkti nuo įkyrių minčių.

Geros dienos!



admin · 2022-05-24 08:00 · 283 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt