INGREDIENTAI: 500 mililitrų grietinės
400 gramų saldžių krekerių "žuvytė"
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
15 gramų želatinos
10 šaukštų cukraus pudros
1 žiupsnelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame 40 ml. šalto vandens ir paliekame išbrinkti.
2.
Į grietinėlę beriame šaukštą pudros, citrinos rūgštį ir išplakame iki standumo. Į grietinę įberiame pagal skonį cukraus pudros ir gerai išplakame. Įmaišome grietinėlę. Ištirpiname želatiną, atvėsintą supilame į kremą ir dar kartą išplakame mikseriu.
3.
Masę supilame ant sausainių, išmaišome. Jei kremas labai skystas, prieš sumaišydami su sausainiais palaikykite šaldytuve (tam, kad sausainiai nenusėstų ant formos dugno). Norimą formą išklojame maistine plėvele, sudedame torto masę, viršų paspaudome šaukštu/mentele, kad neliktų tarpelių. Stingdome šaldytuve. Skanaus!